Start 2 TEMPTU make-up workshop van 1 tot 4 personen

Kies voor een vlekkeloos en natuurlijk resultaat met airbrush make-up! 

Leer tijdens een make-up workshop van 2 tot 3 uur werken met de TEMPTU Air, een draadloos airbrush make-up apparaat. Bereik een vlekkeloos en natuurlijk resultaat met de TEMPTU Air en onze Perfect Canvas Airpod Foundation, een lang houdende, hydraterende foundation met anti-age formule.

Enkel lucht en make-up raken de huid aan. Niets komt in aanraking met de formule of jouw gelaat. De formule is olievrij, parabenenvrij, parfumvrij, niet-comedogeen en hypoallergeen. De Perfect Canvas reeks is geschikt voor zelf de meest gevoelige huidtypes.

 

De workshop gaat van start met een korte reiniging en verzorging van het gelaat, dit met een 100% natuurlijke en vegan verzorgingslijn.

Vervolgens gaan we van start met de make-up workshop. Tijdens deze workshop komen alle aspecten van een volledige dag make-up aan bod. Je ontvangt steeds een make-up fiche waarop je jouw kleuren kan noteren, een verzorging en make-up stappenplan voor thuis en een goodiebag na afloop van de workshop.

Deze workshop wordt volledig afgestemd op jouw noden en jouw vragen.

Na afloop van de workshop is het mogelijk om verzorgingsproducten of make-up aan te kopen.

START 2 TEMPTU workshop

Je wordt hartelijk ontvangen in Gerty's make-up studio. Alle gebruik van producten en penselen zijn inbegrepen in deze prijs. Je ontvangt een goodiebag met een make-up stappenplan en make-up fiche waarop je persoonlijke aantekeningen kan noteren.

Prijs workshop voor 1 persoon

€ 99
Prijs workshop voor 2 personen
€ 79 per persoon
Prijs workshop voor 3-4 personen
€ 59 per persoon

 

Twijfel je of een airbrush make-up workshop iets voor jou is? Ontdek hier de voordelen van airbrush make-up voor jouw huid en gezondheid!

Klik hier voor meer informatie over TEMPTU airbrush make-up.

TEMPTU actie
Wanneer je kiest om thuis aan de slag te gaan met je eigen TEMPTU Air ontvang je een cashback. Na de workshop heb je de mogelijkheid de TEMPTU Air Complexion Set aan te kopen aan 299 euro in plaats van 311 euro. Daarbovenop krijg je nog een extra korting op de workshop zelf.
Cashback bij aankoop TEMPTU Air Complexion Set
Deze cashback is geldig per persoon per aangekocht toestel. Met andere woorden volg je de workshop met bijvoorbeeld 3 personen en wordt er 1 TEMPTU Air Complexion Set aangekocht heb je recht op 1 cashback van 30 euro.

Prijs workshop voor 1 persoon

€ 99  
- € 30 cashback per TEMPTU Air
= € 69 
Prijs workshop voor 2 personen
€ 79 per persoon  
- € 30 cashback per TEMPTU Air
= € 49 per persoon
Prijs workshop voor 3-4 personen
€ 59 per persoon  
- € 30 cashback 
per TEMPTU Air
= € 29 per persoon

 

Contacteer Gerty via mail of via 0497 18 13 96 voor meer informatie of boekingen.

Keer terug naar het overzicht "Workshops"