Airbrush bruidsmake-up in Gerty's studio € 189

Straal op je speciale dag

Hierin is reeds de proefsessie voor de bruid en op de huwelijksdag de bruid inbegrepen. Gerty ontvangt je graag in haar studio te Waregem.

Het bruidsarrangement aan huis is mogelijk vanaf 3 personen.

Proefsessie voor de bruid

Tijdens een proefsessie bespreken we de passende looks, rekening houdend met jouw gelaatsvorm, kleurenpallet, bruidskledij en stijl van de bruiloft.
Elke airbrush make-up begint met een intensieve hydratatie en verzorging van de huid voor een langdurig en mooi resultaat. Heb je een eerder droge huid of last van acné of eczeem? We zoeken steeds naar de gepaste oplossing voor elk huidtype.
Kies je voor een natuurlijke look of mag het net iets meer zijn? Tijdens de proefsessie nemen we voldoende tijd om jouw gewenste look te creëren.
Tijdens deze proefsessie wordt alles nauwkeurig genoteerd om op de dag zelf efficiënt te kunnen werken. Na afloop bespreken we alvast de planning.

Huwelijksdag

Je komt langs in Gerty’s studio om je klaar te maken voor je grote dag.

Er mag gerust iemand meekomen om dit gezellig moment samen met jou mee te maken. Er mogen steeds mensen aansluiten voor een suite make-up indien gewenst en dit aan een mooi kortingstarief. (65 euro i.p.v. 89 euro)

Jullie worden elk om beurt of samen klaargemaakt. Dit geeft niet alleen een leuke sfeer, maar is vooral ook erg handig. We maken hiervoor een duidelijke planning, zodat iedereen mooi kan aansluiten.

Extra make-up voor je mama, zus, schoonzus, vriendin,...?

Laten er zich graag nog dames opmaken? Dit kan en aan een mooi kortingstarief! Vaak worden de mama, zussen, schoonzussen en getuigen ook klaargemaakt samen met de bruid. Dit geeft niet alleen een leuke sfeer, maar is vooral ook erg handig voor iedereen! We maken hiervoor een duidelijke planning, zodat iedereen mooi kan aansluiten.

Tarieven

Bruidsmake-up

Dit arrangement in Gerty’s studio is mogelijk vanaf 1 persoon. Het bruidsarrangement aan huis is mogelijk vanaf 3 personen.

Proefsessie make-up in Gerty’s studio te Waregem (90-120 min

Make-up op de huwelijksdag in Gerty’s studio te Waregem (60 min)

(voorschot tijdens proefsessie: € 100)

€ 189

Huwelijksdag - per extra persoon 1 (45-60 min.)

€ 65

 

Contacteer Gerty via mail of via 0497 18 13 96 voor meer informatie of boekingen.

Ga terug naar het overzicht "Make-up"