Lentetip 3

Kan je huid toch nog wat hulp gebruiken?

Verzorg je je huid reeds goed,
let je op je voeding
en neem je eventueel al huidsupplementen in
maar zit je toch nog met een vervelend kwaaltje?
Dan is er altijd nog make-up ;) !

Tip 3. Gebruik een wondermiddeltje om enkele kwaaltjes te verdoezelen!

Kan je huid toch nog wat extra hulp gebruiken om er stralend uit te zien? Heb je nood aan een product dat hier en daar een kwaaltje wegstopt zonder dat je met een laag make-up naar buiten moet? Geef je huid een lichte dekking en een stralende gloed met een gekleurde dagcrème.

Maar hoe kies je nu die geschikte BB-cream? Kijk eerst naar de noden van jouw huid! Heb je eerder een doffe huid, droge huid dan ga je best op zoek naar een hydraterende crème, zoals de Tinted Moisturiser van Kryolan. Deze zeer lichte gekleurde crème beschermt tegen de zon en geeft een subtiel en natuurlijk transparant effect.
Wil je roodheden, onzuiverheden of geïrriteerde huid verzachten dan kies je best voor een kwalitatieve regulerende crème. Ik zelf ben reeds jaren verkocht aan de Blemish Balm van Schrammek die kwaaltjes verdoezelt en ter gelijkertijd mijn huid herstelt en voedt.

Kies dus bewust jouw gekleurde dagcrème! Kies liever een kwalitatief product dat jouw huid ten goede komt en niet enkel een mooi kleurtje geeft.

Weetje
De Blemish Balm van Schrammek bevat Panthenol en bisabolol die de geïrriteerde huid kalmeren en verzachten. Het bevat onder andere ook zinkoxide die werkt als een minerale zonnefilter en de huid zowel beschermt tegen UVA- als UVB-straling.

 

Ik heb deze topproducten toegevoegd aan mijn webshop. Neem gerust een kijkje naar de Blemish Balm van Schrammek of de Tinted Moisturiser van Kryolan.